Δείτε τι σημαίνει το όνομά σας παιδιά (από την google - μηχανή) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας : Αθανάσιος / Θανάσης /Σάκης / Σούλης /Νάσος.
Θανάση, το όνομά σου σημαίνει αθάνατος, αιώνιος και παρόλο που τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν κρατά για πάντα, εσύ πραγματικά μένεις αλησμόνητος γιατί καταφέρνεις να συνδυάζεις την ευαισθησία με τον δυναμισμό! Το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Αθανάσιο, που είναι ο προστάτης των ανθρώπων που πάσχουν από ψυχοπαθολογικά προβλήματα. Παράλληλα δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες και πρωταγωνιστές της Ελληνικής επανάστασης του 1821 ήταν ο Αθανάσιος Διάκος! Το όνομά σου λοιπόν, όχι μόνο δεν είναι τυχαίο αλλά σου μεταδίδει και πολλά θετικά χαρακτηριστικά. Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμός σου είναι το 9 που σημαίνει ότι διαθέτεις ευγένεια, χάρη και πολύ καλό γούστο. Έχεις μεγάλες ευαισθησίες, συγκινείσαι εύκολα και όταν κάποιος βρει το κουμπί σου μπορεί να σε κάνει κυριολεκτικά ότι θελήσει! Νιώθεις απόγνωση για τα κοινωνικά προβλήματα, για αυτό και προσπαθείς – έστω και από το υστέρημά σου- να βοηθάς ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γίνεσαι ο ιδανικός φίλος!
Αθανασία / Σία Αθανασία, το όνομά σου σημαίνει αθάνατη και αιώνια και παρόλο που τίποτα στη ζωή αυτή δεν κρατά για πάντα, όποιος σε γνωρίζει θα έχει για σένα πάντα θετικές εντυπώσεις. Είσαι μία γυναίκα που κερδίζεις φήμη και καταξίωση, θέλεις τον χρόνο σου για να εξοικειωθείς αλλά και για εκφράσεις τα θέλω σου, όμως όταν πάρεις «φόρα» τότε κανένας δεν σε σταματά. Παραμένεις πιστή στα συναισθήματα και στις ιδέες σου, απλά κάποιες στιγμές δεν είσαι τόσο εκδηλωτική όσο θα θελαν οι άλλοι γύρω σου! Από την σκοπιά της αριθμολογίας, το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που επιζητά την συντροφικότητα, τη δέσμευση και την συναισθηματική σταθερότητα. Έχεις αρχές και αξίες για τη ζωή και διαθέτεις μεγάλες ευαισθησίες. Δεν σου αρέσει να υπάρχουν στη ζωή σου κόντρες, καβγάδες και αντιθέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς, για αυτό και φροντίζεις να υποχωρείς και να κρατάς τις ισορροπίες προκειμένου να διατηρείς ένα ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σου. Το αρνητικό σου στοιχείο είναι ότι πολλές φορές επηρεάζεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που αγαπάς και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου επιθυμίες. Ο Αθανάσιος Αλεξανδρείας, Μέγας Αθανάσιος ή Άγιος Αθανάσιος (περ. 298[1] – 2 Μαΐου 373) ήταν Χριστιανός επίσκοπος και Πατριάρχης Αλεξανδρείας της Αιγύπτου κατά τον 4ο μ.Χ. αιώνα. Τιμάται ως άγιος τόσο από την Ανατολική Ορθόδοξη όσο και από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία. Αποτελεί έναν από τους τέσσερις μεγάλους Πατέρες της Ανατολικής εκκλησίας και έναν από τους 33 Πατέρες της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας. Από πολύ νέος έδειξε την πνευματική κλίση του. Σε ηλικία 25 ετών χειροτονήθηκε διάκονος από τον επίσκοπο Αλεξανδρείας Αλέξανδρο, τον οποίο ακολούθησε στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο το 325, στη Νίκαια της Βιθυνίας. Εκεί αναδείχθηκε πρωτεργάτης στην καταδίκη της διδασκαλίας του Αρείου που χαρακτηρίστηκε αιρετική. Το 328 και σε ηλικία 33 ετών εξελέγη πατριάρχης Αλεξανδρείας.
↧